jeudi 6 octobre 2011

Robert Pattinson komt in Brussel !

Meer info…
Wat weten we al ?
Hij komt niet alleen… Hij zal met niemand minder dan Ashley Greene zijn ! En ze zlal zeker hem vertelen hoe geweldig de fans in België zijn! Ze had veel plezier in Antwerpen had ze gezegt ;)
Het Event zal plaats vinden in « Square » en is alleen maar voor de fans die wedstrijden zullen winnen (alle wedstrijden HIER). Maar er zal wel een Red Carpet zijn!!!!! (info belgafilms)

Officiële mededeling van Belga Films:

"Op woensdag 26 oktober vindt er inderdaad een exclusief fan event van THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 1 plaats in Square te Brussel.
Hiervoor worden geen tickets te koop aangeboden. De tickets worden weggegeven via wedstrijden in verschillende Belgische media. Deze wedstrijden zullen in de loop van de komende dagen aangekondigd worden op de officiële Facebookpagina van Belga Films (http://www.facebook.com/belgafilms.be) en via de media in kwestie.
Geïnteresseerden die helaas geen ticket hebben gewonnen, kunnen wel de aankomst van de acteurs op de rode loper bijwonen.
Wij hopen spoedig meer details over het verloop van de avond te hebben en zullen deze bekend maken via onze Facebookpagina.
Belga Films"


Vandaag in Het Nieuwsblad : Rob en Ashley "zullen prangende vragen van fans beantwoorden en ze brengen exclusief beeldmateriaal mee uit The Twilight Saga: Breaking Dawn - part1"! De clips van de San Diego Comic Con misschien... ;)

Wanneer? Op 26 oktober 2011, 18u (Red Carpet and Fan event)


Waar? Red Carpet en Fan Event: “Square”, Ravensteinstraat 2, 1000 Brussel


Hoe kunnen jullie daar geraken?
Met de

- metro: Halte Centraal Station of Park op lijnen 1 en 5

- Tram : * 94 Stadion < -- >Trammuseum, halte Koning
            * 92 Schaarbeek station < -- > Fort Jaco, halte Koning

- Bus : * 27 Andromeda < -- >Zuidstation, halte Koning
           * 38 De Brouckère < -- > Helden, halte Koning
           * 71 De Brouckère < -- > Delta , halte Koning
           * 95 Anneessens < -- > Heiligenborre , halte Koning

- Trein : Brussel Centraal is het beste, vandaar kunnen jullie te voet tot « Square » gaan ; Vanuit Brussel Zuid, kan je de bus 27 nemen richting Andromeda, halte Koning

- wagen: het beste is u wagen in een van de parkings van de MIVB te laten zoals Coovi, Bizet, Delta, … en vandaar de metros nemen. Er zijn wel parkings in het centrum van Brussel dichtbij het event maar die zijn betalend!
Meer info op MIVB.be

Wat staat al op Rob zijn programma :

 • Een stop bij Radio Contact
 • 18u het event
Momenteel zijn er nog geen infos over nederlanstalige media’s maar geen twijfels dat dat nog rap zal komen!

4 commentaires:

 1. premiere fois que je visite ton blog et je dois te dire qu'il est superb , j'espere que tu auras l'occasion de voir Rob - bonne chance

  RépondreSupprimer
 2. Merci beaucoup! J'aimerais avoir un peu plus de temps pour m'en occuper mais bon... Le temps est un problème universel ;)

  RépondreSupprimer
 3. Weet er iemand of Robert en Ashley ook NA het evenement in de Square nog te zien zullen zijn buiten op de rode loper of zullen ze direct vertrekken van binnen het gebouw met auto's?

  RépondreSupprimer
 4. is there anyone from holland prefer the east of holland that goes to brussel tomorrow and would give me ride? (i dont have an drivers license and cant pay a trainticket and im really depressed for not going tomorrow)

  RépondreSupprimer